Mobitel

+385 97 748 8147

Email

maria.magdalena.lfr@gmail.com

VIŠEDNEVNA AVANTURA JAHANJA
Posjeti rijekama, dvorcima, kapelama i brežuljcima u mirnoj unutrašnjosti središnje Hrvatske.

TERENSKO JAHANJE
Neovisno o vašim godinama i iskustvu (ili neiskustvu) jahanja, imamo avanturu za vas.
Osjećaj slobode koji doživite jašuči konja je neopisiv onome tko to nikada nije probao. Idealno je za one koji žele uživati u miru i ljepoti netaknute prirode, te se osjećati kao da su sami na svijetu. Rute su po skrivenim šumskim putevima i livadama.

JAHANJE ZA DJECU I POČETNIKE
Na našem ranču posebnu pažnju pridajemo djeci i onima koji do sada nisu imali jahačkog iskustva. Konji su savršeni protuotrov današnje digitalne manije. Djecu prirodno privlače konji, što im postaje dobrodošla alternativa za gledanje televizije, igranje videoigara, opsjednutost društvenim medijima ili samo druženje.
Nadalje, jahanje također pomaže djetetu da razvije ravnotežu, koordinaciju i fleksibilnost.
Često se kaže kako se jahanje uči cijeli život, a možda baš prve korake naučite na našem Ranchu.

OGRAĐEN JAHAĆI PROSTOR
Naša arena za jahanje nalazi se u sklopu rancha, sa pijeskom i pod reflektorima. Prigodno za učenje i treniranje.

PANSIONI ZA KONJE
Nudimo uslugu čuvanja i smještaja Vaših konja. Hranjenje konja, prirodna ispaša. Svakodnevno izvođenje konja u prirodu te mogućnosti timarenja.

APARTMAN
Apartman za 1 do 2 osobe sa vlastitim ulazom nalazi se u prizemlju. Sastoji se od 2 kreveta, kauča na razvlačenje, kuhinjskog kutka, blagovaonice / dnevnog boravka i vlastite kupaonice s kadom. Vani se nalazi terasa s roštiljem. Kuhinja je opremljena električnim štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom i kuhalom za vodu. Apartman ima posteljinu, ručnike, sušilo za kosu, perilicu rublja, besplatni WiFi. Parking je osiguran. Također smo pet friendly pa su Vaši ljubimci dobrodošli.